covid.header.imageTitle

Uw afspraken centraal geregeld

Met Planly kunt u op een centrale plek afspraken inplannen met uw doelgroep. Kies eenvoudig de locatie(s) en mogelijke tijdstippen voor de afspraak en kies welke mensen u wilt uitnodigen. Er wordt een automatische mail verstuurd waarmee de medewerkers zelf een locatie en tijdstip kunnen opgeven. Daarbij wordt rekening gehouden met de beschikbaarheid. U bent ten allen tijde op de hoogte van de status, dankzij de gebruiksvriendelijke interface.

Uw organisatie, uw huisstijl

Planly past binnen uw corporate huisstijl. De applicatie is individueel aan te passen met een thema, waardoor het naadloos aansluit op de identiteit van uw organisatie. Dankzij onze korte lijnen en persoonlijke support, kunnen wij luisteren naar uw wensen.

Notificaties en reminders

Planly neemt u het werk uit handen om medewerkers te herinneren aan afspraken. De applicatie zorgt ervoor dat er op passende tijden berichten worden uitgestuurd, mocht een uitnodiging onbeantwoord blijven, maar ook als vooraankondiging van de afspraak. Uiteraard heeft u volledige controle over de inhoud en frequentie van berichten.

Kortom, een compleet systeem

Ga een stap verder met het professionaliseren van uw afspraken en profiteer van de voordelen die Planly biedt:

  • Gebruiksvriendelijke interface

  • Altijd overzicht van uw afspraken

  • Persoonlijke support

Neem contact op voor een demo

Wij geven je graag een vrijblijvende demo

Telefoonnummer

E-mail

info@ditpsoftware.nl

Locatie